În data de 15 februarie 2017, Presedintele Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din România, Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, a primit vizita oficială a Excelenței Sale, Dna. Rula Ma’ayah Albandak, Ministrul Turismului și Antichităților din Palestina, cu ocazia deschiderii oficiale a Camerei de Comerț Bilaterale România – Palestina.

Evenimentul, deschis de către Președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, s-a conturat în jurul perspectivelor economice și juridice privind turismul bilateral româno-palestinian, prezența Excelenței Sale Dna. Rula Ma’ayah Albandak, Ministrul Turismului și Antichităților din Palestina și a Excelenței Sale Dl. FUAD KOKALY – Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Palestinei la Bucuresti, confirmând excelenta cooperare dintre România și Palestina în acest domeniu.

Totodată, au fost ținute alocuțiuni de către dl. Radu Zaharia, Directorul General al UCCBR si Dl. Adrian Cristea, Coorodonator Zona Non-Europeana în cadrul Ministerului Economiei, care a tinut să specifice nevoia dezvoltării relațiilor economice și comerciale între țările noastre.
Înființarea Camerei de Comerț Bilaterale România-Palestina marchează un pas important în procesul de dezvoltare continuă a relațiilor bilaterale, deschiderea oficială încheindu-se cu o recepție în cadrul căreia au fost discutate posibile colaborări viitoare privind turismul bilateral româno-palestinian.