Astăzi, 2 Noiembrie, 2017, Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România a semnat un parteneriat de colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România. 

Parteneriatul prevede că cele două instituții vor colabora în proiecte pentru internaționalizarea societăților comerciale românești și intensificarea activității externe de diplomație comercială a României.

În baza acestui document, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și  Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor face schimb de informații, vor  organiza, în comun, evenimente promoționale pentru promovarea exporturilor românești, contribuind efectiv la accederea companiilor autohtone și investitorilor români pe piețele externe, cu impact direct și concret asupra internaționalizării acestora și dezvoltării exporturilor și a relațiilor economice și comerciale externe ale României.

Parteneriatul de colaborare a fost semnat, astăzi, de Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și  prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu – Preşedintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România (UCCBR).

"Este un parteneriat strategic pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial modern, care, are nevoie de tot sprijinul nostru. Datoria noastră este să le asigurăm antreprenorilor toate informațiile de care au nevoie, toate instrumentele necesare dezvoltării și multiplicării afacerilor lor, generatoare de plus valoare în economia românească"
1805fbe
Ilan Laufer
Ministru, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat