Ce este UCCBR Trust Mark ?
UCCBR Trust Mark reprezintă un sigiliu,o imagine sau un logo care indică
faptul că produsele/serviciile pe care
este aplicat prezintă standarde calitative inalte, iar
persoana care il utilizează, de obicei o organizație sau
o societate, este persoană autorizată de către Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din  România să îl folosească  pe acele produse/servicii care au îndeplinit toate criteriile de calificare stabilite de UCCBR.

 

Câte tipuri de sigilii UCCBR Trust Mark există ? 

Două. UCCBR emite anual două tipuri de sigilii Trust Mark:

– Trust Mark Recommended by UBCCR – acesta este emis pentru acele produse/servicii ale unei organizații sau companii, care  îndeplinesc criteriile de calificare și sunt conforme cu legile și regulile stabilite de UCCBR.

– Trust Mark Ambassador Product – acesta emis pentru un singur produs calificat, care trebuie să fie reprezentativ din punct de vedere calitativ printre produsele de același fel, în aceeași țară.


Cine poate aplica pentru a obține sigilii UCCBR Trust Mark ?

Orice tip de organizație înregistrată poate aplica pentru dreptul de a deține un sigiliu UCCBR Trust Mark.

 

Cine se califică pentru a obține sigilii UCCBR Trust Mark ?

Toți solicitanții vor fi supusi unui proces riguros de avizare pentru a determina dacă produsele/serviciile înscrise respectă standardele stabilite de UCCBR pentru a fi recomandate de UCCBR.Solicitantul aprobat va primi sigiliul Trust Mark Recommended by UBCCR sau sigiliul Trust Mark Ambassador Product, după caz, valabile 1 an, precum și un Certificat de Autorizare, prin care i se conferă dreptul de a folosi și aplica sigiliul pe produsele/serviciile calificate.